Harald Berkhout

  Directeur

  Harald leerde vanaf 1981 als fotograaf  alle finesses van stillevens beheersen bij Hans Kroeskamp. Hij beleefde als persfotograaf de passie voor reportagefotografie. Zijn gedrevenheid en enthousiasme leidde uiteindelijk naar publicaties in magazines zoals: Panorama, Beau Monde, Glamour, Avantgarde, JFK en vele andere.

  Met een mix van stills in mode en product legde hij de grondslag voor Studio Berkhout. Dankzij zijn sterke visie werkt Studio Berkhout samen met toonaangevende klanten als Scotch & Soda, Tommy Hilfiger en Calvin Klein.
  Naast fotografie is Harald sterk gedreven in het op maat ontwikkelen van software & werkvloer oplossingen voor zijn klanten wereldwijd.

  “Creatief, innovatief en spontaan blijven, garanderen het succes tot inzicht en beheersing in beeld.”

    Jenny Tang

    Head stylist & Planner

    Jenny verhuisde in 2005 met een MBO diploma filiaalbeheerder op zak van Vlissingen naar Amsterdam. Ze begon als studente van de welbekende modeacademie AMFI en ging na een jaar direct aan de slag in de mode. Bij Sarlini modeaccessoires promoveerde ze van assistent naar Hoofd Sample Coördinator. Tot op een zeker moment een faillisement werd aangevraagd. Via het UWV belandde zij bij Studio Berkhout waar zij direct mee mocht draaien in producties.

    Jenny ervaart mode nog altijd als divers en voor iedereen beschikbaar. Na wat zoeken in het begin zorgde haar perfectionisme en management skills ervoor dat ze doorgroeide tot hoofd Stylist.

    “Life is too short for bullshit”

      Dimitri Overtoom

      Stylist

      Dimitri is als stagiair tijdens zijn MBO opleiding In & Outdoor Styling begonnen met werken bij Studio Berkhout als Stylist. Vanuit deze parttime stage heeft hij veel geleerd van de werkzaamheden in de studio. Als stagiair was Dimtri een goede aanwinst voor het team en werkt nu als stylist in ons vaste team.

      ” Dimitri is een goede aanwinst voor ons team”