Over ons

Bij Studio Berkhout is het onze prioriteit om haarscherpe productfoto’s te leveren naar de wens van onze klanten. Innovatie in fotografie is een onderwerp wat wij interessant vinden en in blijven ontwikkelen. Ons team heeft een overvloed van kennis, ervaring en gedrevenheid in productfotografie voor kleding, packshot fotografie en 360 fotografie.

Wij garanderen 99% kleurechtheid van het werkelijke product en onze productfoto’s!

Waarom vinden wij dit belangrijk? De online winkelbeleving begint bij het zien van een (product)foto. Een productfoto is het bepalende factor of uw online klant overgaat tot aankoop van het product. Met kwalitatieve en scherpe productfoto’s komt uw online klant niet voor verassingen staan. Om dit te voorkomen delen wij graag onze kennis en ervaring om u te voorzien van hoog niveau productfoto’s.

Graag willen wij enkele teamleden aan u voorstellen!

 

  Harald Berkhout

  Directeur

  Harald leerde vanaf 1981 als fotograaf  alle finesses van stillevens beheersen bij Hans Kroeskamp. Hij beleefde als persfotograaf de passie voor reportagefotografie. Zijn gedrevenheid en enthousiasme leidde uiteindelijk naar publicaties in magazines zoals: Panorama, Beau Monde, Glamour, Avantgarde, JFK en vele andere.

  Met een mix van stills in mode en product legde hij de grondslag voor Studio Berkhout. Dankzij zijn sterke visie werkt Studio Berkhout samen met toonaangevende klanten als Scotch & Soda, Tommy Hilfiger en Calvin Klein.
  Naast fotografie is Harald sterk gedreven in het op maat ontwikkelen van software & werkvloer oplossingen voor zijn klanten wereldwijd.

  “Creatief, innovatief en spontaan blijven, garanderen het succes tot inzicht en beheersing in beeld.”

    Timo Janson

    Operations manager Post-production

    Timo is afgestudeerd aan het toenmalige Grafisch Lyceum te Amsterdam. Hij dook gelijk in het diepe en startte een “prepress” afdeling bij een bedrijf in relatiegeschenken. Na een aantal jaren maakte hij een switch naar een bekende lithograaf in Amsterdam. Zo was hij een aantal jaar werkzaam in deze branche voor verschillende werkgevers. Helaas begon het vak te vervagen en kwam hij bij Studio Berkhout terecht.

    Door de jaren heen ontpopte Timo zich tot een ware specialist in beeldbewerkingen. Hij integreert de aanpassingen van de klant, voor of achteraf, snel in perfecte beelden.

    “A person who never made a mistake never tried anything new”

     

      Jenny Tang

      Head stylist & Planner

      Jenny verhuisde in 2005 met een MBO diploma filiaalbeheerder op zak van Vlissingen naar Amsterdam. Ze begon als studente van de welbekende modeacademie AMFI en ging na een jaar direct aan de slag in de mode. Bij Sarlini modeaccessoires promoveerde ze van assistent naar Hoofd Sample Coördinator. Tot op een zeker moment een faillisement werd aangevraagd. Via het UWV belandde zij bij Studio Berkhout waar zij direct mee mocht draaien in producties.

      Jenny ervaart mode nog altijd als divers en voor iedereen beschikbaar. Na wat zoeken in het begin zorgde haar perfectionisme en management skills ervoor dat ze doorgroeide tot hoofd Stylist.

      “Life is too short for bullshit”

        Loïs Dieleman

        360 rotatie Stylist

        Loïs is gespecialiseerd in de 360 weergave van kleding. Of het nu gaat om een jeans, broek of BH set, alles vereist een kundige styling. Loïs is een stylist met een scherp oog voor detail en styling, wat nodig is om een 360 presentatie mogelijk te maken.

        ”Loïs is een stylist met een scherp oog voor detail en styling”

          Dimitri Overtoom

          Stylist

          Dimitri is als stagiair tijdens zijn MBO opleiding In & Outdoor Styling begonnen met werken bij Studio Berkhout als Stylist. Vanuit deze parttime stage heeft hij veel geleerd van de werkzaamheden in de studio. Als stagiair was Dimtri een goede aanwinst voor het team en werkt nu als stylist in ons vaste team.

          ” Dimitri is een goede aanwinst voor ons team”