Productfotografie voor kleding en Packshot fotografie

Studio Berkhout heeft al meer dan 25 jaar expertise in product en packshot fotografie. Wij hebben alle deskundigheid in huis die nodig zijn voor styling en fotografie. Onze studio is gevestigd op 10 minuten loopafstand van de A’DAM Toren en het EYE Filmmuseum. Dankzij de 38 studio sets kunnen wij meerdere grote producties tegelijkertijd draaien. Het maken van top-shots, close-up details, 3D en 360 fotografie hebben geen geheimen voor ons. Wij zijn een ervaren team en delen samen één visie: uw bedrijfsidentiteit terugzien in onze productfoto’s. Dit brengen wij samen door de juiste styling, fotografie en beeldbewerking.

Wat is het beste manier om uw product te presenteren? Mannequin fotografie, hangend of flat still (platte) fotografie? Bel voor advies van onze ervaren stylisten, productfotografen of beeldbewerkers. Wij staan u graag te woord!

Vrijblijvende test shoot

Ons werk eindigt niet bij het stylen van uw producten of haarscherpe productfoto’s schieten. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat onze productfoto’s aan de hoogstaande kwaliteitsnormen voldoen dankzij onze professionele fotobewerking service. De beelden worden in een bestandsformaat naar wens geleverd en zijn direct klaar voor gebruik!

Zien is geloven: maak gerust vrijblijvend een afspraak om 5 items te testen in onze studio. Wij staan u graag te woord hoe u zich kunt onderscheiden met kwalitatieve productfoto’s.

 

 

 

De toonaangevende klanten met wie wij samenwerken: PVH, Tommy Hilfiger, Scotch & Soda, Calvin Klein, Converse, Joolz, Marie-Stella-Maris, Salle Privée, Rijksmuseum.