Beeldbewerking

100% perfecte shoots zijn vrijwel onmogelijk. Altijd is er wel een oneffenheidje of de behoefte aan een afwijkende kleur. Met onze bekwame beeldbewerkers is dat geen probleem.

Zij zorgen voor de finishing touch bij de nabewerking zodat ieder product er even perfect op staat. Zo bespaar je veel tijd.

 

Vrijstaand maken

Je product vrijstaand maken? Elke achtergrond wordt onzichtbaar dankzij onze handgemaakte uitknippaden. Ook leveren we beelden ‘zwevend’ af, in elk gewenst formaat.

Kleurcorrectie

Om de kleuren van je beeld perfect te laten matchen met die van het origineel ben je bij ons aan het juiste adres. Dankzij 15 jaar ervaring met veeleisende klanten kun je dat gerust aan ons overlaten!

Retouching

Dé finishing touch brengen we aan door te retoucheren.

Styling Correction

Een sublieme oplossing wanneer kleding niet goed past op een model of paspop. Als de maat niet optimaal is, bieden wij je via stylingcorrectie dé oplossing.

We zetten het bestaande beeld om naar de werkelijke maatvoering. Schouders en taille krijgen zo alsnog exact de gewenste verhoudingen.

Beeldmanipulatie (montage)

Een afwijkend perspectief? Een andere horizon? Of onder water kleding showen? Met beeldmanipulatie (ofwel montage) is heel veel mogelijk.