Diensten

Toegewijd, deskundig en met plezier gaan wij aan het werk om uw gewenste productfoto’s te realiseren. Behalve dat wij integer met uw beelden aan het werk gaan, werken wij uitsluitend met beveiligde systemen. Bij Studio Berkhout garanderen wij 100% de veiligheid van uw beelden.

Bewegende beelden, 360° rotatiebewerking, professionele fotobewerking service, productfotografie of packshot fotografie de mogelijkheden zijn eindeloos bij ons. Wij leveren kwalitatieve productfoto’s binnen de gewenste tijd en uw budget. Wij hebben meer dan de nodige kennis en ervaring om uw identiteit in onze productfoto’s terug te laten komen!

Is het de eerste keer dat u aan de slag gaat met productfotografie of packshot fotografie? Geen zorgen, met ons deskundig advies en begeleiding zorgen wij voor het perfecte resultaat: onze styling en scherpe productfoto’s in uw identiteit en product. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende test shoot bij ons in de studio.

Integer en toegewijd aan het werk

Wij bieden onze klanten alleen het beste aan en zorgen voor de veiligheid van uw beelden.
Zonder uw toestemming krijgt niemand anders, behalve het team van Studio Berkhout, uw beelden te zien.

Snelle levertijd en hoogwaardig kwaliteit

Wij werken rond de klok om uw productfoto’s snel en met de hoogste kwaliteit af te leveren.
Grote productie? met onze 38 studio sets leveren wij moeiteloos binnen de afgesproken deadline uw productfoto’s.

Kosteneffectieve diensten

U kunt ons testbestanden (RAW-bestanden) met instructies sturen om kosteloos met onze diensten kennis te maken.

Ongeëvenaarde kwaliteit

Wij leveren prachtige productfoto’s op tijd en binnen uw budget. Precies hoe u ze wilt.

Uw feedback is voor ons kostbaar

Wij vinden het belangrijk om ons continue te verbeteren. Voor, tijdens en na een productie hebben wij regelmatig contact met onze klanten voor feedback.

Studio Berkhout biedt een complete oplossing voor fotografie en postproductie. Wij zetten ons voor een snelle levering en het verlenen een persoonlijke klantenservice aan onze klanten.