Modern en innovatief

Gedurende 25 jaar is Studio Berkhout BV uitgegroeid tot de nummer één studio gespecialiseerd in stilleven modefotografie. Alle vaardigheden die nodig zijn voor fotografie en styling, met inbegrip van die voor een complete digitale workflow worden geleverd op het hoogste niveau. De activiteiten in Studio Berkhout zijn geconcentreerd rond modefotografie, van het maken van foto’s met het op-model modefotografie. Producties van mode foto’s kunnen betrekking hebben op het afbeelden van een enkel item of een uitzonderlijke detail tot volledige collecties.

High-End

beeldbewerking

Op locatie hebben we een totaal van meer dan 40 studios, alle uitgerust voor snelle en adequate producties. We hebben een team van specialisten beschikbaar voor u om te dekken alle opties van’flat-shot, 3D/360° productpresentaties. Dankzij onze hoge capaciteit van 40 interne studios zijn wij kunnen produceren verkoop toenemende fotografie op elke schaal en indrukwekkende snelheid. En alle uitvoeropties, van iPad, webwinkel of afdrukken worden ondersteund. Het spreekt voor zeggen dat de kwaliteit Studio Berkhout levert voldoet aan de hoogste normen, of voor e-commerce, regel boeken, tabletten & smartphones, productpresentaties in tijdschriften of andere gedrukte uitvoer.

Onder de klanten van Studio Berkhout zijn een aantal toonaangevende bedrijven, zoals PVH, Tommy Hilfiger, Scotch & Soda, Calvin Klein, Converse, Joolz, Marie-Stella-Maris, Salle Privée, Rijksmuseum.